Målare Jönköping

Målning och tapetsering •

Fasadmålning

När man är fastighetsägare är det viktigt att man med jämna mellanrum kontrollerar och optimerar fasaden, som är bostadens yttre skydd mot både regn, kyla och sol. En fasadmålning utförd av ett bra måleri gör att materialet får en bättre motståndskraft mot de påfrestningar den utsätts för och gör även att fastigheten får ett fräscht och snyggt utseende. Vi på Målare Jönköping är vana vid att utföra den här typen av arbeten och har tillgång till all nödvändig utrustning som behövs, från penslar till byggställningar.

Vi kan måla fasad enligt era önskemål

Att måla fasad i Jönköping är ett stort projekt som kräver sina hantverkare. För att resultatet skall bli jämnt och inte flamma i färgen eller flagna i förtid är det viktigt att låta kunniga målare göra jobbet. När ni vänder er till oss för den här typen av arbete väljer vi en färgnyans som stämmer överens med era önskemål. Vi kommer också ta hand om att rengöra fasaden grundligt innan vi stryker på den nya färgen och efter ett arbete städar vi självklart efter oss.

Överlåt er fasadmålning i Jönköping till oss

Om ni skall måla fasad i Jönköping är ni alltid välkomna till oss för att vara garanterade ett effektivt arbetsförlopp.

 • Vi väljer att utföra arbetet på en tidpunkt som passar er
 • Vi tar med oss all nödvändig utrustning
 • Innan vi påbörjar målningen inspekterar vi ytan för att uppnå ett fullgott resultat

Vi ger ett bra pris för fasadmålning i Jönköping

För oss som målare är det viktigt att våra kunder vet vad våra tjänster kostar redan innan vi inleder ett arbete. Därför är ni välkomna att begära en offert för fasadmålning i Jönköping, som ni naturligtvis tar emot utan några som helst krav. För att kunna ge er ett korrekt pris behöver vi veta hur stor fasaden är, samt om ni har några andra önskemål. Vi kan även stå till tjänst när ni skall göra en tapetsering i Jönköping och utlovar ett tilltalande slutresultat utan synliga skarvar.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra målare i Jönköping hjälper dig med tapetsering och målning. Vi arbetar både in- och utvändigt.

  Telefon

  E-post
  offert@malarejonkoping.nu

OM OSS

Våra målare i Jönköping hjälper dig med tapetsering och målning. Vi arbetar både in- och utvändigt.

Målarejönköping.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.