Målare Jönköping

Målning och tapetsering •

Tapetsering

Ett relativt billigt och smidigt sätt att ge ett eller flera rum i bostaden ett nytt och intressant uttryck är nya tapeter. Det är ett arbete som vi på Målare Jönköping kan hjälpa dig med om du känner att du inte har tiden eller kunskapen att göra det själv. Våra målare har stor erfarenhet gällande tapetsering vilket gör att de kan garantera att slutresultatet blir precis så som du vill ha det. Om du önskar kan vi även bistå dig med råd när du ska köpa tapet i Jönköping.

Vi kan mönsterpassa tapeter med millimeterprecision

När en vägg ska tapetseras är det viktigt att ytan är i ett bra skick. Ett mediokert eller rent av dåligt underarbete kommer göra att slutresultatet blir något helt annat än det du tänkt dig. Lika viktigt är det att våder av mönstrade tapeter sätts upp på ett korrekt sätt och våra tapetserare har den kunskap som behövs för att mönsterpassa tapeter i Jönköping. Innan vi sätter upp en ny tapet tar vi bort den gamla tapeten, spacklar alla ojämnheter och hål samt bredspacklar och slipar hela väggen om det behövs.

Vi bistår dig med tapetsering i Jönköping

Det är viktigt att mönsterpassa tapeter i Jönköping för att få ett tilltalande och perfekt slutresultat. För att få de optimala förutsättningarna till det gör vi ett noggrant förarbete.

 • Vi tar ner samtliga lager av tidigare tapeter
 • Vi spacklar alla ojämnheter och slipar väggen
 • Är väggen mycket ojämn sätter vi upp renoveringstapet för ett jämnt underlag

Våra tapetserare utför ett fläckfritt arbete för ett billigt pris

När du anlitar oss för en tapetsering i Jönköping är det du som kund som står i centrum och vi avslutar inte vårt arbete innan slutresultatet motsvarar dina önskemål. Vi vill också att du ska vara helt säker på att du får ett bra pris för tapetserare och därför inleder vi vårt samarbete med att skicka en offert på det arbete som du vill ha vår hjälp med. Offerten är helt förbehållslös och innehåller inga dolda avgifter och det är du som kund som avgör hur du vill gå vidare när du har läst den.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra målare i Jönköping hjälper dig med tapetsering och målning. Vi arbetar både in- och utvändigt.

  Telefon

  E-post
  offert@malarejonkoping.nu

OM OSS

Våra målare i Jönköping hjälper dig med tapetsering och målning. Vi arbetar både in- och utvändigt.

Målarejönköping.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.